• Tel: +387 57 448 432
  • duga.sokolac@gmail.com

O Nama

Firma DUGA PELLET doo osnovana je 2013. godine radi obavljanja djelatnosti proizvodnje drvenog peleta iz obnovljivih izvora energije,
visokokaloričnog i čistog goriva.

Trenutni kapacitet je cca 10.000t na godišnjem nivou.Veći dio proizvodnje plasiramo na tržišta Italije i Slovenije, a zastupljeno je kako domaće, tako i ex-YU tržište.Firma trenutno zapošljava 30 radnika sa stalnom tendencijom rasta broja radnika.Od 2015. godine firma DUGA PELLET doo počinje sa proizvodnjom rezane građe, elemenata za palete, kao i gotovih paleta. Proizvodi se izvoze na tržišta Italije, UAE, Kuvajta i Egipta.

  • Kapacitet cca 10.000t na godišnjem nivou.
  • Trenutno zapošljava 30 radnika.
  • 9000 kubnih metara rezane građe.

Opredijelili smo se na konstantno poboljšanje svojih proizvoda i usluga što se ogleda u podizanju nivoa zadovoljstva kupaca, poslovnih partnera i zaposlenih.

Politika kvaliteta.

Politika kvaliteta je sastavni i nedjeljivi dio poslovne politike firme, a zasniva se na neprekidnom poboljšanju kvaliteta poslovanja. Zbog toga firma DUGA PELLET doo se opredjelila na konstantno poboljšanje svojih proizvoda i usluga što se ogleda u podizanju nivoa zadovoljstva kupaca, poslovnih partnera i zaposlenih.

Izdvojeni elementi poslovanja

Dogogodišnja tradicija kvaliteta.